Jídelní lístek - týdenní menu

DENNÍ MENU

15. 11. 2018

 

POLÉVKA

dle denní nabídky  

 

PŘEDKRM

HOVĚZÍ TARTAR 100g / 1, 10      220 Kč

křen, hořčice, žloutek

PARFAIT Z HUSÍCH JATER / 1   95 Kč

pečený bílý chléb, slanina, brusinky

 

HLAVNÍ JÍDLA  

Hamburská vepřová pečeně, houskový knedlík / 1, 3, 7      145 Kč

Kachní stehno, červené zelí, variace domácích knedlíků / 3, 7    220 Kč

Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem, kedlubnové zelí / 1, 3, 7  125 Kč

 

SALÁTY

LEHKÝ PODZIMNÍ SALÁT se smaženým kozím sýrem v listovém těstě / 1, 3, 7      175 Kč

CAESAR SALÁT s kuřecím masem, krutony, parmazán / 1, 3, 7       170 Kč

 

SPECIALITA DNE

HOVÉZÍ ŽEBRA / 10     270 Kč

hořčice, grenaile, silný hovězí fond / 10

KUŘECÍ SUPREME       175 Kč

cizrna, limetka, mrkev

VEPŘOVÁ PANENKA       260 Kč

jeruzalémský artyčok, pórek, kozí sýr / 3, 7

FLANK STEAK / 3, 7        420 Kč

gratinované brambory, zelený pepř, fazolky, tomaty

JELENÍ HŘBET       450 Kč

šípky, dýně, kapustičky

ŘÍZEK         165 Kč

vepřová kotleta na přepuštěném másle, šlehaná bramborová kaše / 1, 3, 7

 

       DEZERT                  

NUGÁTOVÉ KNEDLÍČKY s kysaným krémem / 1, 3, 7         95 Kč

KAŠTANOVÝ ŘEZ / 1, 3, 7     95 Kč

BRUSINKOVÉ PARFAIT s čokoládovým dortíkem / 1, 3, 7      110 Kč